Main Navigation

Amicale Steesel News

Next Games

Events

Find all purple-yellow news on our facebook page

Cupfinal vun den Cadets den 25. Mee

Dëse Sonnden den 25. Mee spillen eis Cadets hire Coupefinal géint Diddeleng an der Coque ëm 18 Auer.
Kommt se w.e.g. ënnerstëtzen!

[20-05-2014]

Reservatioun fir den Bus op Diddeleng an Ticket'en fir d'Finall Samschden den 17.05

Dreckt op desen Link fir Iech unzemellen wann dir wellt en Samschden den 17.05 d'Finall mam Bus op Diddeleng dei 1 Finall kucken fueren.
Den Bus fiert um 18:45 zu Steesel bei der Hal Alain Marchetti fort.
Den Match ass um 20:30 Auer.

Hei kennt dir Ticket'en bestellen: -->TIX<--

WICHTEG: Tickeen Bestellungen iwer Internet ginn bis Donneschten 12:00 ugehol. Sichen kommen kennt der Tickeen En Donneschten den Owend um 19:00 an der Haal. 10€/steck. Kanner enner 16 Joer sinn frei. Ausser sie wellen eng Setzplatz op der Tribune. Fir Kanner enner 16 ass free-seating hannert dem Kuerf!

[12-05-2014]

Läschten Match vun den Dammen

De Samschden hunn och eis Ladies d'Spannung am Clinch géint den T71 héich gehalen. Leider sollt et awer net ganz duergoen fir d'Victoire. Obschonn si no dru woren. Sou wei och an anere Matcher während der Saison, wou si muenchen Equipen d'Liewen zwar sauer gemach hunn, mä sech net mat engem Gewënn belount hunn.
Dëst war de leschte Match fir ons Ladies vun der Saison 2013-2014.

Fir 5 Spillerinnen vun der Amicale Steesel war et awer och hire leschte Match iwwerhaapt.
Nadine, Jessi, Jill, Romi an Tina, d'Amicale Steesel seet iech e grousse Merci fir äert jorelaangt Engagement. Dir waart wichteg Stäipen fir de Club. Och wann et net ëmmer schei Momenter waren, dir huet awer de Kapp ni hänke gelooss an ëmmer erëm d'Faarwen vun der Amicale héichgehalen. Dorop dierft dir stolz sinn an zefridden den Terrain verloossen.
MERCI an all Guddes fir är Zukunft
WE LOVE OUR LADIES

Thank you Katie and Lindsay!
Katie Baker and Lindsay Laur also played their last game for Amicale Steesel last Saturday.
We would like to say a big, big “THANK YOU” to both of them.
With their engagement, kindness and fighting spirit they impressed lots of people.
The Amicale Steesel family is sad to see these girls leaving. Particularly the young Ladies who’s coaches Lindsay and Katie were.
Good luck to Lindsay, who will stop her career as Basketball player and will be married to Jordan in August.
Good luck also to another very special girl, Katie, the cook, the piano player, wine taster, comedian….and MVP and best shooter and, and…..the future is her’s.

Love you girls!
MERCI

-->Hei geht et bei d'Fotoen<--

[29-04-2014]