Main Navigation

Next Games

Events

Salon du Vin 13-15 mars 2015

Find all purple-yellow news on our facebook page

Läschten Match vun den Dammen

De Samschden hunn och eis Ladies d'Spannung am Clinch géint den T71 héich gehalen. Leider sollt et awer net ganz duergoen fir d'Victoire. Obschonn si no dru woren. Sou wei och an anere Matcher während der Saison, wou si muenchen Equipen d'Liewen zwar sauer gemach hunn, mä sech net mat engem Gewënn belount hunn.
Dëst war de leschte Match fir ons Ladies vun der Saison 2013-2014.

Fir 5 Spillerinnen vun der Amicale Steesel war et awer och hire leschte Match iwwerhaapt.
Nadine, Jessi, Jill, Romi an Tina, d'Amicale Steesel seet iech e grousse Merci fir äert jorelaangt Engagement. Dir waart wichteg Stäipen fir de Club. Och wann et net ëmmer schei Momenter waren, dir huet awer de Kapp ni hänke gelooss an ëmmer erëm d'Faarwen vun der Amicale héichgehalen. Dorop dierft dir stolz sinn an zefridden den Terrain verloossen.
MERCI an all Guddes fir är Zukunft
WE LOVE OUR LADIES

Thank you Katie and Lindsay!
Katie Baker and Lindsay Laur also played their last game for Amicale Steesel last Saturday.
We would like to say a big, big “THANK YOU” to both of them.
With their engagement, kindness and fighting spirit they impressed lots of people.
The Amicale Steesel family is sad to see these girls leaving. Particularly the young Ladies who’s coaches Lindsay and Katie were.
Good luck to Lindsay, who will stop her career as Basketball player and will be married to Jordan in August.
Good luck also to another very special girl, Katie, the cook, the piano player, wine taster, comedian….and MVP and best shooter and, and…..the future is her’s.

Love you girls!
MERCI

-->Hei geht et bei d'Fotoen<--

[29-04-2014]

Grillfest vum Supporterclub den 3. a 4. Mee

De Supporterclub vum Steeseler Basket invitéiert Iech op d’Grillfest bei Geleënheet vun der Porte Ouverte an der Bamschoul Becker,
am Park Leir um Steeseler Bierg, den 3. a 4. Mee 2014, vun 10 - 18 Auer

[20-04-2014]

Héije Besuch bei eisem 15. Salon du Vin

Fotoen vum Salon du Vin an vun der Jugend

[29-03-2014]

D'Nella an beschter Erënnerung

Op d'Bild drecken fir ze liesen

[26-03-2014]

VERKAF AMICALE-TSHIRT SAISON 2013/2014

Den 8. Mäerz gëtt den Amicale-Tshirt Saison 2013/2014 nees an der Hal verkaf (19.30-20.30). Präis 15€.
Den Tshirt gëtt och nach während all nächst Play off Matcher zu Steesel verkaf, all Kéiers vun 19.30-20.30 Auer.

[07-03-2014]

Sidebar