Main Navigation

Amicale Steesel News

Next Games

Events

Find all purple-yellow news on our facebook page

Coupe de Luxembourg 1/4 Finale zu Steesel

[18-12-2013]

VERKAF AMICALE-TSHIRT SAISON 2013/2014

E Mëttwoch den 18.12 an e Samschden den 21.12. gëtt den Amicale-Tshirt Saison 2013/2014 nees verkaf. Präis: € 15.
De Verkaf ass all Kéiers an d'Hal zu Steesel vun 19.30-20.30 Auer.

Och déi Leit déi um Season opening (oder dono um Amicale-Site) en Tshirt bestallt hunn, kënnen hiren reservéierten Tshirt dann ofhuelen a bezuelen!

[16-12-2013]

Jugenéquipen: 1/4 Finall vun der Coupe

E Sonnden de 15. Dezember spille folgend Jugendequipen hir Véierelsfinall vun der Coupe zu Steesel:

14.30: Cadettes – Résidence Walfer
16:00: Scolaires – Basket Esch
17.30: Cadets – Résidence Walfer

Eis Minis spillen hir Véierelsfinall e Samschden den 14. Dezember um 16.30 zu Ettelbréck.
Kommt eis Equipen ënnerstëtzen w.e.g.!

[11-12-2013]

Lindsay Laur ersetzt d'Milica Beljanski

D'Amicale Steesel an d'Milica Beljanski trennen sech am gemeinsamen Averständnes. Op der Säit vum Katie Baker wärt elo d'Linday Laur fir eis Damen untrieden. D'Linday ass 1987 gebuer, huet 1,82 Meter an huet zu Milwaukee um College (Colorado State University) gespillt bis 2011. D'Lindsay huet fir Longan an Hobart an Australien gespillt dono wou wei fir Carolina op Puerto Rico. Welcome Lindsay!

Mir wëllen dem Milli Merci soen fir säin Ansatz fir eisen Club an seng Kollegialitéit. Mir wäerten dech vermessen. Thanks Milli for everything and all the best for everything what is yet to come!

[29-11-2013]

Eis Härren bleiwen ongeschloen an domineieren op der Sparta (58-104)

No den 7 eischt gespillten Matcher an der Total League stinn d'Hären vun der Amicale Steesel ongeschloen un der Spëtzt vun der Tabelle. Den Rekord vum Rick Brooks mat senger Equipe vun 8 gewonnenen Match am Championnat 2006/2007 steet deemno um wackelen an d'Jongen brennen natierlech alleguer drop dësen Rekord anzestellen oder auszebauen mä jiddereen wees wei schwéier et ass als ongeschloen Equipe vun Match zu Match ze behaapten. Eis Jongen spillen am Moment een excellenten Basket, souwuel an der Defense wei awer och an der Attack! Dëst ass alles keng Selbstverständlechkeet, och net mat dësem Kader. Eis Jongen trainéieren all Woch haart an disziplinéiert fir den Weekend kennen sou leeschten wei déi éischt 7 Matcher opzeruffen. Kombinatiounsspill kéint wuel nach kaum besser sinn mä Loft no uewen ass emmer nach. Wei eisen Coach seet: Perfekt get et net. En Samsten steet een wichtegen Match um Programm doheem géint d'Musel Pikes. Mir hoffen op eng schéin Kulisse fir eis Jongen ze ennersetzten! Näischt ass een Selbstläufer an si brauchen iech alleguer an der Hal! 3,2,1 Steeseeeeell!!!

Bei eisen Damen leeft et nach net esou wei et soll an si verléieren in extremis ganz Knapp op 2 Punkten op der Sparta. Mir sinn awer alleguer der Meenung dass sie sech am Moment ënnert hirem Preis verkafen an den René Keiser huet d'voll Vertrauen dass d'Equipe dëst och nach iwwert d'Saison kann ofruffen an den Top6 packt an dann seng Optioun op eng Hallef Finale kann geholl ginn. Let's go ladies! Eis Damen spillen nächsten Sonnden um 16h00 zu Diddeleng. Kommt an ennerstezt sie och!

[11-11-2013]

Amicale-Kollektioun 2013/2014

D'Saachen déi Dir vun der Amicale-Kollektioun 2013/2014 um Verkafsowend beim Asport den 18.09. bestallt huet, sinn zu Angelduerf ukomm a kënnen do ofgeholl ginn!

Evt. Drock fir op d'Kleedung kann een déi Moment sur place bestellen oder schon am viraus per Telefon: 80 84 23 1 (da brauch een nëmmen eemol dohinner ze fueren).

[30-10-2013]

Sidebar