Main Navigation

Amicale Steesel News

Next Games

Events

Find all purple-yellow news on our facebook page

Amicale-Kollektioun 2013/2014

D'Saachen déi Dir vun der Amicale-Kollektioun 2013/2014 um Verkafsowend beim Asport den 18.09. bestallt huet, sinn zu Angelduerf ukomm a kënnen do ofgeholl ginn!

Evt. Drock fir op d'Kleedung kann een déi Moment sur place bestellen oder schon am viraus per Telefon: 80 84 23 1 (da brauch een nëmmen eemol dohinner ze fueren).

[30-10-2013]

2ten Hausbaal vun der Mellerefer Stuff zu Steesel!

[22-10-2013]

Neien Amicale T-Shirt bestellen

Dëse Freiden den 18.10.2013 ginn d'Modeller (Männer, Fraen, Kanner) vum Gewënner-Tshirt Saison 2013-2014 an all Gréissten nees ausgestallt während dem Härematch an der Hal zu Steesel. Dir kënnt den Tshirt uprobéieren an Är Commande online maachen. Nächst Woch gëtt eng Gruppecommande beim Liwwerant gemaach.

--> T-Shirt bestellen <--

[17-10-2013]

Saison 2013/2014 - Et geet lass!

3.......2........1........Steeeeeeeeesel

Endlech ass et nees esou wäit, 5 laang Méint hunn mir ons missten gedëllegen, dat et nees lass gëtt.
Fir ons Meedercher an ons Jongen, huet d'Preparatioun allerdéngs schonn Mëtt August ugefangen, an si brennen drop, dat den éischten Championnatsmatch ugepaff gëtt.
Ons Damen hunn een neien Challenge, ënnert engem vun deenen beschten Damentrainer aus Lëtzebuerg, dem René Keiser. Ënnert anerem ginn si duerch eng nei Amerikanerin, dem Katie Baker verstäerkt. Awer och d'Milli Beljanski huet zu senger aler Form zréck fonnt. Och ginn si verstäerkt mat dem Liz Schmitz, dat och am Nationalkader matspillt an dem Kacey Greenhalg, aus der 2ter Equipe.
Desweideren wärten awer och Laurie, Jessi ,Romi, Jill, Nadine, Nadia,Céline an Tina des Saison alles ginn an der Saison 2013/14.
Bonne Chance, onser ganzer Damenéquipe.
Bei onsen Hären huet sech net allze vill geännert, all ons lëtzebuerger Spiller sinn dem Veräin trei bleiwen.
Den Coach Ken Diederich, huet sécher deen richtegen Choix op den Auslännerpositiounen gemach.
 Den Billy Mc Daniel, an John Reimond sin net onbekannt hei am Land, an zielen secher zu den beschten Amerikaner aus der Total League.
Mat deenen 2 beschten Nowuessspiller aus Lëtzebuerg, dem Bobby an Alex, kennen ons Stammspiller sech och mol méi oft erblosen.. Den Ken wärt awer och probéieren ons Jugendspiller den, Jonas Theisen, Benny Reichling, Maxi Lamesch, Tom Konen, Bob Melcher, Tom Kapgen, Billie Fischer an Mikael Cortese an d'Spill ze integréieren.
Och den  Samy Picard, huet sech super integréiert, an hien fillt sech och méi wei wuel an der Steeseler Basketsfamill, souwuel um, wei och ausserhalb vum Terrain.
Den Christian als Capitaine, wärt et sécher nees fäerdeg bréngen, den Eric, Sam, Bobby, Alex, Samy, Billy, John an ons jonk Talenter richteg um Terrain anzestellen.
An onsen Super Public, ons Super Kameidis'schleier an ons YPMC, wäerten als sechsten Mann um Terrain rëm alles ginn.

Also, alles mar op d'Steesel, an ons zwou Équipen unfeieren.....

3.......2......1.........STEEEEEEEEESELLLL

The teams for the season 2013/14

[04-10-2013]

Äppelfest

Den Weekend vum 28/29 September, 5/6 Oktober an 12/13 Oktober 2013 ass Äppelfest zu Steesel.

[20-09-2013]

Fotoen vum Season Opening