No der Lännerspillpaus, wou eis Nationalequipe vun den Damen fir d’Qualifikatioun fir d’FIBA Europameeschterschaft 2023 gespillt huet, si mer lo rëm am nationale Championnat ukomm.De nächste WE, resp den 19. an 21. November sti fir eis Ladies 2 intressant Matcher um Programm.
Den 19.11. geet et zu Stadtbredimus geint d’ Musel Pikes, déi de Moment uewen an der Tabell stinn.
Den 21.11. spillen si doheem géint de Gréngewald, eng Equipe mat Ups and Downs wärend der lafender Meeschterschaft an déi hire leschte Match géint Pikes verluer haten.
Näischt ass onméiglech a wann eis Ladies mat der Spillfreed wéi géint Esch derwidder ginn, ass eng Platz an der 1. Hallschent vum Klassement dran.
Wärend der Paus gouf op alle Fall seriö trainéiert a mat engem Esmeralda, dat voll positiver Energie aus den Nationalequipe’s Matcher erauskënnt, si gudd Resultater net auszeschléissen.
D’Ladies géifen sech freeë wann vill Supporter fir Ënnerstëtzung géife suergen!!
Go Ladies, go Steesel!

💛💜

Double Weekend for our Ladies!

After the international break, where our ladies’ national team played for the FIBA European Championship 2023, we are back now to the national championship.
The next WE, November 19th and 21st we will see 2 interesting games:
19.11.  in Stadtbredimus against Musel Pikes, which are currently at the 2nd place of the ranking.
21.11.  they play at home against Grengewald, a team with ups and downs during the current championship and who lost their last game against Pikes.
Nothing is impossible and if our ladies play with the joy for the game as they did against Esch, a place in the 1st half of the ranking is granted. After a serious training during the break and with Esmeralda coming full of positive energy out of the national team’s games, good results can be expected.
The ladies would be delighted if many fans would provide support !!
Go Ladies, go Steesel!  💛💜