GAMEDAY! 🏀 🏀

Eischten Heemmatch fir eis Ladies an eis Hären aus der LBBL.
Sidd mat dobäi!!
18:30 Amicale vs T71
20:45 Amicale vs Contern

Eis Jugendkommissioun presentéiert déi nei Kollektioun!

INFO FIR DE PUBLIC 🇱🇺 – AVIS AUX SPECTATEURS 🇫🇷
All eis LBBL Championnats-Matcher doheem lafen ënnert dem Covid Check esou dass keng Maskenpflicht besteet an dir iech ouni Ofstand an den Tribünen setzen kennt.
De Covid Check gëtt bei jidderengem an der Entrée vun der Hall kontrolléiert. Den Zoutrëtt ass nëmme fir Persounen mat Covid-19 Zertifikat 3G: Geimpft, Geheelt oder negativ Getest erlaabt.
Mer akzeptéieren en PCR-Test deen 72 Stonnen gülteg ass, e zertifiéierten Schnelltest deen 48 Stonnen gülteg ass oder e Schnelltest deen an der Schoul gemaach gin ass (an och 48 Stonnen gülteg ass).
Mer bidden och Schnelltester (5 ) op der Platz un.
Kanner ënner 6 Joer kommen ouni Test eran.
_______________________________________
Tous les matchs de championnat LBBL à domicile se joueront sous le régime Covid Check. Il ne faudra donc pas porter de masque et il sera désormais possible de s’asseoir en tribune sans devoir garder une distance de 2m.
Il y aura dès lors un contrôle Covid Check avant d’entrer dans la salle. L’entrée ne sera que possible pour des personnes pouvant présenter un certificat Covid-19 3G (vacciné, guéri depuis moins de 6 mois ou testé).
En ce qui concerne les tests, nous acceptons les tests certifiés (test PCR valable 72h, test rapide certifié valable 48h, test rapide passé à l’école valable également 48h).
Nous proposons également des auto-tests (5 ) sur place.
Les enfants en dessous de 6 ans peuvent entrer sans test.