Mir si frou iech matdeelen ze kënnen, dass de Bobby Melcher erëm op Steesel zeréck kënnt.
No engem Joer Auszäit an engem Joer beim Racing huet de Bobby sech entscheet erëm bei säin Heemechtsveräin zeréck ze kommen.
Mat der Amicale huet hien alles gewonnen ! Als multipellen Champion, Coupegewënner a laangjäregen Nationalspiller bréngt hien déi néideg Erfarung mat fir eiser talentéierter a jonker Equippe den endgültegen Qualitéitssprong ze ginn fir erëm ganz Uewe mat ze spillen.

Let’s go Steesel !

Nous sommes heureux de pouvoir vous annoncer le retour de Bobby Melcher à Steinsel.
Après une année sabbatique et une autre année au Racing, Bobby a décidé de rejoindre à nouveau son Club d’origine.
Avec Amicale Steinsel, il a tout gagné ! En tant que multiple champion, vainqueur de coupe et joueur de longue date de l’équipe nationale, il apporte l’expérience nécessaire pour donner à notre jeune et talentueuse équipe le dernier saut qualitatif pour jouer à nouveau au sommet.

Let’s go Steesel !

We are happy to announce that Bobby Melcher is back at Steinsel.
After a sabbatical year and another year at Racing, Bobby decided to return to his home club.
With Amicale Steinsel, he won everything ! As a multiple champion, cup winner and long-time national team player, he brings the necessary experience to give our young and talented team the last qualitative leap to play at the top again.